2011. február 11.

Nem sok blogot olvasok, tekintve, hogy az írás és egyéb teendők mellett nem jut rá időm. De azért van néhány, amelyeket figyelemreméltónak tartok. Nem csak twilightos történeteket, sőt nem is biztos, hogy történeteket találtok az adott blogon, de azt hiszem, nem fogjátok megbánni, ha vettek rájuk egy pillantást.
Stiga főblogja

Itt beléphetsz drága barátom és írótársam, Stiga fantasztikus birodalmába. Annyira szépen és lágyan veti wordbe a történeteket, hogy nincsenek rá szavak. A stílusa magával ragadó.
Találsz itt twilightos, zombis és más gyönyörű vagy éppen szomorú novellákat, amelyeket én egytől egyig imádok.
Örülök, hogy megismerkedtünk és egymást segítve haladunk a kijelölt úton.
Stiga – Tündérmesém

A Frantic love című történetem főszereplőjének, Claire-nek Anne a legjobb barátnője.  Az örök álmodozó, folyton nyüzsgő fiatal nő belevág az ismeretlenbe, hogy meghódítsa magának az egész világot, vagy legalább a boldogságot és az igaz szerelmet megtalálja.
Anne-t és Claire-t másfelé sodorja az élet, de mindkét lány egy mesébe csöppen. A két történet szorosan összefonódik, és csak együtt élvezhető igazán.
Stiga -Full Moon

Renesmee Carlie Cullen és Jacob Black szerelmének már befejezett története.
Nessie eléri a fenőttkort, majd beleszeret Jake-be. A szerelmük kibontakozásáról és beteljesüléséről olvashattok itt.
Melegszívvel ajánlom figyelmetekbe ezt a remekművet, amely ott ér véget, ahol az én Full Moonom elkezdődik.
Stiga&Saccka – BackStage

A színház örök és múlhatatlan szerelem, de a csillogó, kápráztató díszletek mögött egy egészen más, keményebb, kegyetlenebb világ tárul a szemünk elé, ahol mindenkiről lehull az álarc. Léna és Luca, a két fiatal színész-jelölt nem csak kudarcokat és sikereket él át a világot jelentő deszkákon, hanem fáradhatatlanul keresi a szerelmet is a féltékenység és az intrika hálójában. Luca gondolatait, kalandjait Stiga veti képernyőre, Lénát pedig Saccka tollán keresztül ismerhetitek meg. Stigu és Saccka színházszeretét a saját bőrömön volt szerencsém megtapasztalni. Amikor ők ketten énekelni kezdenek, na, akkor biztos lehetsz benne, hogy magával ragad a hangjuk és az energiájuk, és jó hosszú időre el is varázsolnak. Nagyon kíváncsi vagyok rá, hogyan alakul a két lány sorsa, és biztos vagyok benne, hogy fordulatokban bővelkedni fog a történet.
Atyus srcapblogja

Amellett, hogy Atyus láthatóvá varázsolja a fejemben létező világot, sok gyönyörű dolgot is alkot. 2007 nyara óta a scrapbook a legnagyobb szenvedélye. A blogján főként saját készítésű scrapbook oldalakat, albumokat és képeslapokat találsz. Egyszerűen elvarázsol a háromdimenziós rózsákkal, a csodaszép szívekről, káprázatos feliratokról és twilightos díszítőelemekről már nem is beszélve.
Spirit Bliss Twilight fanfiction oldala

Be kell, hogy valljam, ennek a történetnek csupán néhány fejezetét olvastam, amikor annak idején jelentkeztem Spirit Bliss pályázatára és megírtam az Örvénylő őrület című novellámat. Ez már jó régen történt, és azóta a történet sok-sok fejezettel bővült.
A fic a négy kötet közül csak a Twilightot és a New Moont veszi alapul. A főszereplő Isabella Black, Bella és Jacob unokája. Isabella éli a saját, nyugodt kis életét, abban a hitben, hogy vámpírok és vérfarkasok csak az öreg nagymamája meséiben és a tévében léteznek. Aztán egy szörnyű éjszakán olyan bajba keveredik, amiből csak a Cullen család segítségével tud kimászni.
Robert Pattinson Karrier
A Robert Pattinson Karrier egy nagyon igényes  rajongói oldal a tehetséges  brit színészről és a pályafutásáról. Ezen az oldalon megtalálsz mindent vele kapcsolatban:  friss információkat, képeket, videókat, stb. Az oldal NEM áll semmilyen kapcsolatban sem Robert Pattinsonnal, sem pedig a menedzserével. Nem tartalmaz paparazzók által készített képeket, kivéve, ha hivatalos eseményeken vagy a filmforgatásokon készültek. Kedvelem ezt az oldalt, a szerkesztői nagyon ügyesek, nagyban hozzájárultak, hogy Robert a Frantic love és a Tündérmesém című történetekben igazán hiteles lehessen.
Taylor Lautner Web
Magyarország első Taylor Lautner rajongói oldala, ahol rengeteg hír és információ vár rád a fiatal színészről. A galériában több ezer kép közül válogathatsz, az interjúszobában pedig megtalálod a vele készült interjúk fordításait. Az oldal igényes szerkesztői naprakészek a mi Jacobunkat alakító srácot illetően, amiért nagyon hálás vagyok nekik, hiszen nekik köszönhetően Taylor karaktere hiteles és életszerű lehet a Frantic love és a Tündérmesém című történetekben.
Taylor Lautner magazin
A HotDog egyetlen, valamint az ország egyik legnagyobb Taylor Lautnerrel foglalkozó oldala, ahol rengeteg érdekes információt találsz a fiatal színésszel kapcsolatban, illetve a galériában több ezer kép és videó vár rád. Az oldalon megtalálható, naprakész hírekért nagyon hálás vagyok az oldal szerkesztőjének, hiszen ezzel nagyban hozzájárult, hogy Taylor karaktere igazán hiteles lehessen a Frantic love és a Tündérmesém című történetekben.
{lang: 'hu'}
Szólj hozzá!