Sziasztok!

Na, most rátok zúdítom az összes hírt, ami mostanában történt. xD

A április hónap Hűséges Olvasójának készült képet még nem mutattam meg Nektek. Elnézést kérek Mindenkitől, de Atyus a vizsgaidőszak kellős közepén van, így MJuditnak várnia kellett kicsit az ajándékára, de természetesen ő ezt nagyon megértően és türelmesen tette, amiért mindketten, Atyus is és én is nagyon hálásak vagyunk neki. :) :heart:
Íme a kép:

Szerintem gyönyörű lett. :) Remélem, ti is így gondoljátok. :) MJudit kívánsága nagyon tetszett nekem, miszerint a két fiú szerepeljen a képen. Én is imádom mindkettőjüket és ezt az összeállítást is, akárcsak Judit. :)

A képen lévő idézet a Napfogyatkozásból van:

“Ha mindenki más elpusztulna, és csak ő maradna életben: általa tovább élnék én is! De ha mindenki megmaradna, és csak ő pusztulna el, az egész világ idegen lenne számomra, és nem érezném magam részesének.”

/Stephenie Meyer – Napfogyatkozás/

Mivel holnap Pestre utazom Stiguhoz a hétvégére, ezért május hónap Hűséges Olvasóját vasárnap, június 5-én, este 10 órakor sorsoljuk ki. :) Tehát addig van lehetőségetek pótolni az esetlegesen elmaradt kommenteket. ;)

Ne feledjétek, szombaton 15.30-16.00 óráig a dedikálásra és/vagy utána egy kis beszélgetésre Mindenkit szeretettel várok! :)

A pOéta pályázatnak vasárnap megtudtuk az eredményét: a novellámmal 3. helyezést értem el, Stigu pedig különdíjas lett. :) Hamarosan olvashatjátok itt, a honlapon is, amint Atyus alkot hozzá egy hangulathozó gyönyörűséget (képet). :) De az is lehet, hogy megtartom az Olvasói Találkozóig, mert kíváncsi vagyok, hogy élőben, felolvasva milyen hatást vált ki. :)

A harmadik és egyben legnagyobb hírt a végére tartogattam:
Az Ulpius-ház Kiadó neve gondolom, nem cseng idegenül egyikőtök számára sem. Ma reggel Stigu belinkelte az üzenőfalamra facebookon ennek a kiadónak a pályázatát: június 15-e éjfélig várnak novellát, elbeszélést, regényrészletet mindenféle kategóriában, ami szem szájnak ingere. Egy szerző csak egyetlen művel indulhat. A terjedelmi korlát 40.000 karakter szóközökkel, ami körülbelül 15 oldalnak felel meg.

Na, és most jön a lényeg:

A MEGJELENÉSRE ÉRDEMESNEK TALÁLT MŰVEK SZERZŐIT SZEPTEMBER 15-ÉIG ÉRTESÍTIK ÉS SZERZŐDÉST AJÁNLANAK NEKIK!

Elhihetitek, hogy ma reggel majd’ kiugrottam a bőrömből. :lol: A fejemben két regényalapötlet is van, melyeket egyszer nyomtatott formában szeretnék látni. Már nagyjából azt is tudom, hogy mivel szeretnék indulni a pályázaton. :lol:

Való igaz, hogy olyan műveket is elfogadnak, melyek már publikálásra kerültek az interneten, de a legtöbb novellámat már elküldtem valamely pályázatra, és érhető módon, amit már egyszer nem fogadtak el, illetve megjelent máshol, olyannal nem szeretnék indulni.

Tehát erre a pályázatra most szeretnék beleadni apait-anyait. Egy teljesen új novellát fogok rá írni, és az egész jövő hetet ennek fogom szentelni. Ígértem, hogy jövő héten érkezik a Thunderstorm friss fejezetrésze, és remélem, hogy be tudom majd tartani az ígéretemet, de megérthetitek, hogy ez a lehetőség nagyon fontos nekem. Valószínűleg az elküldött novellát itt, a honlapon publikálni fogom, amint elkészült, így lesz alkalmatok elmondani róla a véleményeteket, és nem maradtok olvasnivaló nélkül. :)

Az elkövetkező hetek nagyon húzósak lesznek. Egyrészt már most ezerrel készülünk a találkozóra, másrészt Stigu ovijában jövő hét csütörtökön évzáró, illetve 19-én táborozni megy és csak a találkozó előtti napon érkezik haza, ami jó alkalmat kínál nekem, hogy abban az egy hétben a még le nem javított írásaimmal foglalatoskodhassam. :)

Remélem, nem keserítettelek el Titeket nagyon és velem örültök ennek a nagyszerű lehetőségnek. :)

Mindenkinek szép estét és tündéres álmokat kívánok! :) :alszik:

Szeretettel:
Aby <(@ˇvˇ@)>
{lang: 'hu'}
2 hozzászólás
 1. Mile Judit szerint:

  Szia Drága!

  Úgy gondolom, hogy ezt a lehetőséget ki kell használni, hisz pont ilyenre vártok egy ideje. Számodra, és Stigu számára most ez a legfontosabb! :) Én veletek együtt szorítok, és nagyon örülök!
  Nyugodtan dolgozzatok, mi türelemmel várunk! :) Tudod, enyém a harmadik hely majd a dedikálásnál! :) :heart:
  Puszi: Judit

  • Aby szerint:

   Szia, Anyu!

   Hálásan köszönöm Neked a támogatást Stigu nevében is. :)
   Nagyon jól esett, hogy az olvasók megértették, hogy ez a lehetőség milyen sokat jelent nekem.
   Köszönöm, hogy szorítasz! :D Akkor ezek szerint szeptember 15-éig keresztben lesznek az ujjait? :P Csak viccelek! :D

   A harmadik hely garantáltan a Tiéd! :) :heart:

   Szeretettel:
   Aby < (@ˇvˇ@)>

Szólj hozzá!