05
okt
 | 

Sziasztok!

Pár fontos hírt szeretnék megosztani Veletek. :)

Újabb siker! – Verselő Antológia

Ma reggel megkaptam Komáromi János e-mailjét, miszerint a műveim: a Valóság című versem és egy novellám, melynek címe Rémes reggel, benne lesznek a Verselő Antológia című kötetben. :) A novella átírt változata hamarosan olvasható lesz az oldalon is. :)

A kiadványban egy rövid bemutatkozó, illetve fénykép is lesz az írásaimon kívül. :)

A kérésem az lenne hozzátok: aki szeretne a kötetből, az jelezzen nekem itt, hozzászólásban vagy e-mailben. :) Az antológia a szerzők számára több mint 50%-os kedvezménnyel, 1.200 Ft-os áron rendelhető meg. A kereskedelmi ára 2.590 Ft lesz, tehát érdemes rajtam keresztül megrendelni. :)

A kötet egy igényesen összeállított kemény táblás, fűzött, domború gerincű, 10 cmx14,5 cm-es könyvecske lesz, amely még karácsony előtt megjelenik. :)

Remélem, sokan szeretnétek egyet a fa alá! :)

Hűséges Olvasó játék – Ajándéknovella sorsolás

A Hűséges Olvasóknak, akik az eddigi hat hónap bármelyikében részt vettek a sorsoláson, ma elküldtem az elmaradt hozzászólásaikról szóló e-maileket. Név szerint: evelin77-nek, Melindának, Katherine-nek és LilliM-nek.
MJudit és Stigu minden, a játékban számító történetet véleményeztek, tehát ők biztosan részt vesznek a sorsoláson az ajándéknovelláért. :) Köszönöm szépen Mindenkinek a véleményeket! :)
Juj, úgy izgulok! :D
Aki esetleg a fent említett olvasókon kívül szeretne velünk játszani, annak még van rá pár napja, hogy belehúzzon és pótolja a hozzászólásokat. :)
Azok, akiknek ez esetleg időhiány miatt nem sikerülne, azok se keseredjenek el, mert amennyiben visszamenőleg kommentelnek az elmúlt hat hónap írásaihoz, akkor hozzáférhetnek az ajándéknovellához. Ennek megfelelően módosítottuk a Hűséges Olvasó játék szabályzatát. :) Itt minden fontos információt megtaláltok a feltételekről. :)

Bízom benne, hogy sokan kaptok kedvet a játékhoz! :)

Az elmúlt időszakban nem jutott időm válaszolni a kommentekre, amit a mai napon pótoltam. :) Mindenkinek köszönöm, aki pár szóval megtisztelte az írásaimat! :)

Köszönöm, hogy olvastok és támogattok! :)

Szép estét Nektek!

Szeretettel:
Aby <(@ˇvˇ@)>


{lang: 'hu'}
4 hozzászólás
 1. Stiga szerint:

  Én szeretnék egyet. Nem emlékszem, hogy face-en írtam-e már… egy-két dolog kiesik újabban, nem is értem, miért… :D

  Pusza: Stigu _@/”

  Ui.: és gratula még1x!!

  Ui2.: És tök ügyik vagyunk, Judit, hogy ügyik vagyunk. :D

  • Aby szerint:

   Szia, Cica!

   Nem, nem írtad face-en. :) Köszi! :) Nélküled nem tartanék itt, úgyhogy ehhez mérten fogom dedikálni Neked a kötetet, hogy méltó legyen a lektoromhoz. ;)

   Pussz:
   Aby < (@ˇvˇ@)>

   Ui.: Ügyik vagytok! :)

 2. Mile Judit szerint:

  Szia Drága!

  Itt is szeretnék Neked gratulálni az újabb kötethez, nagyon ügyes vagy, büszke vagyok Rád. Ezt a novellát még nem is olvastam. :) Én már írtam, hogy kérek, de itt is leírom, nehogy elfelejtsd. :D
  Puszi: Judit :heart:

  Ui: Igen Stigu ügyik vagyunk, csak a szerencse is kedvezzen. :D

  • Aby szerint:

   Szia, Anyu!

   Nagyon szépen köszönöm! :)
   Ez a novella elég gyorsan készült el és Stigu a beküldési határidő napján nézte meg nekem. Mivel elég rövidnek kellett lennie, hogy a hozzájárulási díj ne legyen horribilis összeg, ezért egy kicsit elégedetlen vagyok vele, mert nem volt módon az események kibontására. De az alapötlet Stigu szerint is jó, így még dolgozni fogok rajta, és majd csak, miután kellőképp felspékeltem, fog felkerülni az oldalra. Ez az oka, hogy még Neked sem mutattam meg. :)
   De a kötetben az eredeti lesz olvasható. :)

   Puszi:
   Aby < (@ˇvˇ@)>

   Ui.: Igen, ügyik vagytok! :) Fortuna legyen Veletek! ;)

Szólj hozzá!