20
okt
 | 

Legújabb sikerek&Egy új novella

Sziasztok!

Egész kis híráradatot hoztam ma Nektek. :)

A napokban a Verselő Antológiába bekerült írásaimmal kapcsolatban megtörtént az egyeztetés, úgyhogy hamarosan a kezetekben tarthatjátok a kötetet, amelyben egy új novella, a Rémes reggel, illetve az oldalon megtalálható Valóság című versem kapott helyet. :)

Aki esetleg szeretné, hogy az ő polcán is fellelhető legyen az antológia, az jelezze nekem ennél a bejegyzésnél hozzászólás formájában vagy e-mailben. :) A kötet rajtam keresztül kedvezményesen 1.800 Ft, eredeti ára 2.450 Ft.

A megjelenés után utórendelésre nincs lehetőség, tehát jól gondoljátok meg, mert ha most nem kértek, akkor a későbbiekben nem biztos, hogy hozzá tudtok majd jutni!

Ma délután az Aposztróf-Corvin Irodalmi pályázat eredménye is kihirdetésre került: a beküldött három írásom közül kettőt, az Önzetlenül és az Összetörve címűt 15.000 Ft-os könyvcsomaggal jutalmazta a kiadó, és mindkettő olvasható lesz a legjobb pályaművekből összeállított antológiában. :)

Ezen kötetre is áll, hogy aki szeretne rendelni belőle, az jelezze hozzászólásban vagy e-mailben. :) Árat egyelőre nem tudok még mondani.
A könyvbemutatóra november 19-én kerül sor, ahová szeretettel várom minden kedves Olvasómat! ;) Ezzel kapcsolatban később jövök a részletekkel. :)

Hihetetlen számomra, hogy a díjazottak között olvashattam a nevem. :)
A sikerekre való tekintettel most azonnal megosztom Veletek a harmadik, a kötetbe be nem került írásomat, amelynek címe: Mázli. :)

Remélem, olyan nagy örömmel olvassátok, mint amilyen nagy öröm most az én szívemben van. :)

Ebben a félévben ez az első mű, amely számít a Hűséges Olvasó játékban. :)

Bízom benne, hogy a Frantic love című történet hatodik fejezete is felkerül még ebben a hónapban, illetve a Rémes reggel bővített változata is hamarosan olvasható lesz. :)

Az 2011-es Olvasói Találkozó quizjátékainak egy része már elérhető az oldalon az Olvasósarok almenüjében, amit igyekszem minél előbb kiegészíteni. :)

Köszönöm, hogy olvastok! :)

Szép estét Nektek! :)

Szeretettel:
Aby <(@ˇvˇ@)>


{lang: 'hu'}
5 hozzászólás
 1. Stiga szerint:

  Gratu még egyszer. :)

  _@/”

 2. Mile Judit szerint:

  Szia Drága!

  Na még itt is gratulálok Neked, nagyon – nagyon büszke vagyok Rád, hisz tudod, hogy mennyire hiszek benned, a tehetségedben! :) Természetesen megérdemelt helye van a két novellának a könyvben, és megérdemelted a jutalmat is. :D Ugye mondanom sem kell, hogy kérek a kötetből! :D Kezdhetem lepakolni a polcot. :)
  Puszi: Judit

  • Aby szerint:

   Szia, Anyu!

   Nagyon szépen köszönöm! :) (A puszimat már megkaptam érte. :P :D) Nagyon sokat jelent nekem, hogy hiszel bennem és lassan, de biztosan sikerül megtöltenünk az a polcot. :D
   Nem, nem kell mondanod, hogy kérsz a kötetből. :)

   Végtelenül hálás vagyok a támogatásodért! :) :heart:

   Pussz:
   Aby < (@ˇvˇ@)>

Szólj hozzá!