Sziasztok!

Mint ahogy arról már olvashattatok, a 2011-es Aposztróf-Corvin novellapályázatán két művem, az Összetörve és az Önzetlenül című írásom is elismerést kapott. :) (Ezek a novellák nem elérhetőek a honlapon!)
A legjobb művekből összeállított antológia könyvbemutatója 2011. november 19-én, 15 órától a Corvin Művelődési Házban (Budapest, 16. kerület, Hunyadvár utca 43/b.) lesz.
Stigunak és nekem nagy megtiszteltetés, hogy a tavalyihoz hasonlóan, most is mindkettőnk művei szerepelhetnek a kötetben. :)
Ezúton szeretnélek meghívni Titeket, az Olvasóimat a könyvbemutatóra. :) Aki szeretne találkozni velem és osztozni az örömömben, annak ott a helye. :)
A bemutató után pedig sort kerítünk egy kis kötetlen beszélgetésre is. :)
A belépés ingyenes!
A kötet a szerzők számára a helyszínen megvásárolható kedvezményes, 2200 Ft-os kiskereskedelmi ár helyett 1000 Ft/db áron. Aki ezen az áron szeretne hozzájutni a kötethez, az október 30-áig jelezze Stigunak vagy nekem itt, a Stiga’s Tales blogon, az esemény facebook oldalán vagy e-mailben. Az antológiában szereplő szerzők listája az Aposztróf Kiadó honlapján tekinthető meg.

Még most is hitetlenkedve olvasom a nevem a díjazottak között. Nagyon büszke vagyok mindkét műre, és remélem, hogy néhányan el tudtok majd jönni, mert tavaly is nagyon jól éreztük magunkat, a kiadó igazán igényesen szervezte meg a bemutatót. :)

Mindenkinek köszönöm, aki olvas, akár a háttérben meghúzódva vagy kommenteket írva! :) Nektek köszönhetem, hogy eljutottam idáig, ami elképesztő nagy örömöt okoz nekem. :)

Stigunak és Atyusnak – akinek ezúton is boldog születésnapot kívánok – pedig hálásan köszönöm az áldozatos munkát, amit értem/velem végeznek! Mindkettőtöknek különleges helye van a szívemben! :heart:

További szép estét kívánok Mindenkinek! :)

Szeretettel:
Aby <(@ˇvˇ@)>


{lang: 'hu'}
Kategória: Hírek, Könyvbemutató, Publikációk  Címkék:
6 hozzászólás
 1. Atyus szerint:

  Szia, Drága!
  Még egyszer gratulálok! Ott leszek veletek, hogy osztozzak az örömötökben. Amúgy is olyan régen találkoztunk, szuper lesz újra látni titeket! :)
  Ja és természetesen kérek kötetet. :)
  A köszöntést pedig köszönöm itt is! (De a videó facebookon viszi a pálmát! xD)
  Puszi:
  Atyusod

  • Aby szerint:

   Szia, Baby!

   Nagyon örülök neki, hogy ott leszel. :) A te érdemed is, hogy eljutottam idáig, ezért szeretném, ha részed lenne benne. :)
   A kötetrendelés listájára már felírtalak. ;)
   Tudtam, hogy tetszeni fog a videó. :P Szabadon gyönyörködhetsz benne, megengedem! :D :P

   Puszi:
   Aby

 2. Stiga szerint:

  Gratu, gratu! :) Én természetesen ott leszek… :) Engem, ha akartok, sem tudtok itthon hagyni… :D

  P: Stig _@/”

  • Aby szerint:

   Én is gratu, gratu! ;) Pedig pont azt terveztem, hogy összekötözlek a fürdőszobában… De lebuktam. :D
   Nem, semmi pénzért nem hagynánk otthon! :) A múltkorin nagyon hiányoztál, úgyhogy most semmi esélyed rá, hogy megúszd, még ha akarod sem! :)

   ÚJABB KÖNYVBEMUTATÓNK LESZ! :D Ezt muszáj volt kikiáltanom! :D

   Puszi:
   Aby < (@ˇvˇ@)>

 3. Mile Judit szerint:

  Szia Drága!

  Na még egyszer gratulálok! :) Én is ott leszek, és engem sem lehet otthon hagyni, megyek ha kellek, ha nem! :D Örülök, ha a szíved csücskébe én is beférek! :)
  Puszi

Szólj hozzá!