A szeptemberi&az októberi nyertes ajándéka

Sziasztok!

Jó sok idő telt el azóta, hogy kisorsoltuk Szeptember Hűséges Olvasóját. Rajtunk kívül álló okok miatt csúszott ennyit a bejegyzés, elnézést kérek miatta! Evelin végül egy újabb fekete-fehér képet kért, ezúttal Edwardról. :)

Íme az Evelinnek készült kép:

A képen szereplő idézet:

„Halott szívem összeszorult, ahogy arra gondoltam, az élet napról napra hagyja el és én semmit sem tehetek, hogy ezt megakadályozzam.”

/Szerelmünk gyümölcse – 1. Hangok/

Evelintől még nem kaptunk visszajelzést, hogy a kép elnyerte-e a tetszését, de nagyon bízom benne, hogy legalább annyira tetszik neki, mint nekem. :) Bár én elfogult vagyok, mert rajongok Atyus alkotásaiért. :)

Az októberi nyertes MJudit lett. Ő a Frantic love és a My fairy tale (Tündérmesém) főszereplőiről kért egy képet. :)

Íme az MJuditnak készült montázs:


A képen szereplő idézetek:

„A csodás álom elsöprő erővel szippantott magába; a színek, az érzések élénk képeket vetítettek a tudatomba. Magam is elhittem, hogy Taylor Lautnerrel szeretkeztem.”

/Frantic love – 2. The fateful night/

„Az első nap még nem tudtam, hogy mit keresek egy tér legszélén, az útpadkán állva, mikor nem is biztos, hogy láthatjuk, és igazából nem is érdekel ez az ember.”

/Tündérmesém – Prológus/

Juditnak nagyon tetszett a kép, már le is cserélte a hátterét a laptopján. :) Még egy régebbi találkozásunkkor beszélték meg a részleteket Atyussal. Már akkor elmondta, mit szeretne, ha esetleg ő nyer. :D Remélem, az idézetek is tetszettek Neked, azokat, mint mindig, most is én választottam. :)

Újabb szavazás az oldalon

A Hűséges Olvasók nyereményein kívül van még egy dolog, amit meg szeretnék osztani Veletek, illetve amiben a véleményeteket szeretném kikérni. Nemrég kaptam egy hozzászólást funnyfantól a Sunny Sky – 1. Álomország című fejezetéhez, amelyben azt írta, neki jobban tetszenek a történetek hagyományosan az oldal szövegeként beágyazva. Kíváncsi vagyok, hogy hányan gondoljátok így, és azt is szeretném tudni, hogy miért. Ezzel kapcsolatos a legújabb szavazás az oldalsávban. Kérlek, válaszoljatok! :) Köszönöm! :)

Remélem, sokan várjátok a Szerelmünk gyümölcse befejező részét. :) Holnap érkezik. ;)

Jó éjszakát Nektek! :)

Szeretettel:
Aby <(@ˇvˇ@)>


{lang: 'hu'}
2 hozzászólás
 1. Mile Judit szerint:

  Szia Drága!

  Igen tetszettek az idézetek is, jól választottál, ügyes vagy! :)
  Még egyszer köszönöm Anitának is! :D
  Az én véleményemet gondolom ismered, mert én könnyebben tudom így olvasni, hogy ki lehet nagyítani. :D
  Különben elolvasnám nagyítóval is, ha más módja nem lenne, csak olvashassam, de így sokkal könnyebb. :hihi:
  A Szerelmünk gyümölcse befejező részét természetesen várom. :)
  Puszi: Judit

  • Aby szerint:

   Szia, Anyu!

   Örülök, hogy tetszettek az idézetek. :)
   Atyus ismét csodaszép képeket alkotott. :)

   Úgy gondolom, nem a külcsín számít. A történeteket lelkiismeretesen, a legjobb tudásom szerint írom meg, akár fehér, akár csilli-villi háttéren vannak is. Igazán nem is értem, hogy mi a zavaró ebben a feltöltési módban. Eddig még nem volt, aki szóvá tette volna. Mindenesetre kíváncsi vagyok az olvasók véleményére, hogy a többség hogyan áll a dologhoz.
   Azt viszont meg kell érteniük, hogy számomra az elsődleges szempont, hogy a történetek jól olvashatóak legyenek. Úgyhogy ne aggódj, nem lesz szükséged hozzájuk nagyítóra. :D ;)

   Köszönöm a véleményt! :)

   Pussz:
   Aby < (@ˇvˇ@)>

Szólj hozzá!