Sziasztok!

Gondoltam, így az év vége felé hozok egy kis összefoglaló bejegyzést az elmúlt időszak eseményeiről, mivel mostanság elég sok minden történt velem. :)

Mint tudjátok, az Ulpius-ház Kiadó szerződést ajánlott nekem, melynek aláírásán, a benne foglalt feltételek miatt, még mindig erősen gondolkodom. Amint megszületik a döntés, mindenképpen beszámolok Nektek róla. :)

A másik, számomra örömteli hír, hogy másfél év után végre sikerült elhelyezkednem. :) Október vége óta mérlegképes könyvelői tanfolyamon veszek részt, és hamarosan a keresztanyám könyvelőirodájában fogok dolgozni. :) Kiskorom óta nem látott, és amikor nekikezdtem a tanfolyamnak, megkerestük, hogy segítsen, ha nem értek valamit. Időközben interjúról interjúra jártam, de egyik helyre sem nyertem felvételt. Aztán két héttel ezelőtt felhívott, hogy úgy néz ki, üresedés van nála. Nagyon örültem a hírnek, és az interjún igyekeztem a legjobb formámat hozni, aminek meg is lett az eredménye. :D
Nagyon szeretem ezt a szakmát, ezért is nagy öröm, hogy végre minden csínját-bínját megtanulhatom . :)

Az utóbbi időben egyre jobban úrrá lett rajtam a kétségbeesés, amiért a különböző állásinterjúk nem sikerültek. Nehezemre esett tenni a dolgomat, vagy igazán elmerülni a fejemben létező világban. De nagyon bízom benne, hogy ezután sokkal könnyebben megy majd és a következő év ihletben gazdagon fog telni. :)

Terveim szerint idén még két novellát hozok Nektek. :) Az, hogy miről fognak szólni, legyen meglepetés. ;)

Sajnos a Hűséges Olvasó játék első ajándéknovellája nem lesz köztük. :( Katherine valószínűleg nagyon el van havazva a vizsgaidőszak miatt, ezért még nem sikerült egyeztetnünk a mű részleteit, de amint sikerül mindent tisztázni, azonnal nekifogok a megírásának. ;)

Most pedig jöjjön a várva várt karácsonyi novella. :D
Ezt a művet Bella szemszögéből írtam – vissza a gyökerekhez. :D Remélem, örömmel olvassátok és elnyeri a tetszéseteket. :) A történet a Breaking Dawn utáni első karácsony idején játszódik, a címe: Megdermedt idő. :)

Ezzel az írásommal

MINDEN KEDVES OLVASÓMNAK BÉKÉS, ÁLDOTT KARÁCSONYT KÍVÁNOK! :)

Természetesen ez a novella is számít a Hűséges Olvasó játék decemberi fordulójában. :)

További Szép Ünnepet Nektek! :)

Szeretettel:
Aby <(@ˇvˇ@)>


{lang: 'hu'}
1 hozzászólás
  1. Melinda szerint:

    Szia!
    Szeretnék gratulálni, úgy tűnik igen jó és sikeres volt az elmúlt időszak remélem h még sok siker ér téged, gratulálok a munkához jó dolog h azt csinálhatod amit még szeretsz is az írás mellett!!
    Remélem h elfogod fogadni az Ulpius ház által felajánlott szerződést!!:)
    Boldog Újévet kívánok neked legyen sikerben szerelemben boldogságban gazdag!;)

Szólj hozzá!