Sziasztok!

Újra elérkezett az idő, hogy kisorsoljuk a Hónap Hűséges Olvasóját. :)

A szerencse most nem másnak kedvezett, mint:

Melinda!

A sorsolást a random.org segítségével végeztük el.

Gratulálok! :) Szívből köszönöm a kommentjeidet, hogy itt vagy és olvasol. :) Nagyon sokat jelent és erőt ad nekem, hogy rendszeresen hozzászólsz az írásaimhoz, és kitartasz mellettem. :)

Az ajándékkép részleteit, ahogy korábban is, Atyussal e-mailben tudjátok leegyeztetni. Ide tudsz neki írni. :)

Szeretnék még köszönetet mondani Stigának, MJuditnak, Kellynek, Henciinek, zenonak és Craznak, amiért – akár egyetlen kommenttel is –, de megtisztelték az írásaimat. Köszönöm! :) Holnap igyekszem válaszolni azoknak, akiknek még nem tettem. :)

Mint bizonyára emlékeztek rá, hiszen az utóbbi időben sokszor volt szó róla, szerződésajánlatot kaptam az Ulpius-ház Kiadótól, amit tegnap, helyi idő szerint 20 óra 40 perckor visszautasítottam. Sajnos a szerződésesben foglalt feltételek nem váltották be a hozzájuk fűzött reményeket, és hosszas tépelődés után úgy döntöttem, hogy nem adom el ilyen olcsón a lelkemet. Számomra fontosak az olvasóim, és fontos, hogy szabadon publikálhassak ezen a honlapon, amikor kedvem tartja, de ugyanígy fontos a különböző pályázatokon való részvétel. Az, hogy egy e-bookban való megjelenésért jóformán mindenben korlátozzanak és 5 évre megkössék a kezemet, véleményem szerint nem éri meg. Van, aki egyetért velem, van, aki nem. Sőt sokan elfogadták és aláírták a szerződést ezekkel a feltételekkel, és kívánom nekik, hogy megtalálják a számításukat, de nekem meggyőződésem, hogy számomra nem ez az út lett kijelölve. :)

Szép estét és tündéres álmokat Nektek! :alszik:

Szeretettel:
Aby <(@ˇvˇ@)>


{lang: 'hu'}
3 hozzászólás
 1. Atyus szerint:

  Gratulálok, Melinda!
  Várom az emailedet, hogy mit szeretnél. :)

 2. Mile Judit szerint:

  Szia Drága!

  Biztos, hogy nagyon nehéz döntés volt, de biztos, hogy így kellett történnie, lesz ennél jobb ajánlat is, eljön annak is az ideje! :)
  Melletted állunk, és segítünk, ha tudunk. :D
  Melindának gratulálok én is. :)
  Puszi: Judit

 3. Melinda szerint:

  Szia, sziasztok!!
  Először is nagyon köszönöm a címet jól esik, és hidd el nekem mint olvasónak is öröm h az írásaid segítenek túl lendíteni a nehéz napokon például amikor az összetörve és a másik felvételivel vizsgával kapcsolatos történeted újra olvastam rájöttem h van remény, vissza olvastam azt is amit írtam akkor a kommentbe és megfogadtam h megfogadom azt amit írtam kommentbe, mert rövid az élet a stresszhez és ha el is buksz van esély h fel állj(mivel érettségi előtt állok és a para fokom óriási..)óriási segítséget tudsz adni és olykor olykor az elrejtett tanácsokat is észre lehet venni:))))
  Atuys mindenféleképpen írni fogom még ki gondolom h mi is legyen;)
  Köszönöm szépen

Szólj hozzá!