Sziasztok!

Hátha valakit érdekel…

Mint ahogy korábban már újságoltam nektek, az Aposztróf Kiadó 83. Ünnepi Könyvhéten megjelenő Szó-kincs 2012 című kötetében én is és Stigu is szerepelni fogunk egy-egy novellával. :) Az általam beküldött két mű közül az Utolsó novembert választotta be a zsűri. :)

Néhány órája kaptam meg az Aposztróf Kiadó vezetőjének, Hetyei Lászlónak az e-mailjét, miszerint a szerzők számára már megrendelhető a kötet. :) Szóval, aki szeretné, hogy ne csak a könyvjelzői között, hanem a polcán is ott legyek, az ragadja meg az alkalmat! :D

A kötet a szerzők számára kedvezményesen, csupán 1.000 Ft/db áron rendelhető. :) Az antológia kiskereskedelmi ára ennek több mint kétszerese 2.100 Ft. Úgyhogy, aki úgy gondolja, szeretne belőle példányt, legyen szíves hozzászólásban, e-mailben, vagy akár a chatben szólni nekem! :)

Jó éjszakát kívánok Mindenkinek! Álmodjatok farkasokkal! ;)

Szeretettel:
Aby <(@ˇvˇ@)>


{lang: 'hu'}
Kategória: Hírek, Publikációk  Címkék:
4 hozzászólás
 1. Mile Judit szerint:

  Szia Drága!

  Nagyon büszke vagyok Rád, hogy egy újabb novellád került be a kötetbe, ez amúgy is egy számomra különleges novella. :) Természetesen én is kérek, de hát ez nem kérdés, gondolom Stiguval egyeztettél. :) Bőven van még hely a polcomon.
  Puszi

  • Aby szerint:

   Szia, Anyu!

   Nagyon szépen köszönöm! :) Igen, én is külön örülök, hogy ez a novella kapott helyet a kötetben. ;)
   Igen, Stiguval egyeztettünk/egyeztetünk. Egyszer sok-sok polc lesz, sőt egy egész szekrény kell majd! ;) :)

   Pussz.
   Aby < (@ˇvˇ@)>

Szólj hozzá!