Sziasztok!

Komáromi János, aki a szívén viseli a Verselő antológia-sorozat megjelentetését, ma értesített, hogy a 2011-es kötet immár elérhető és ingyenesen letölthető a Magyar Elektronikus Könyvtár oldalán. :)

Ha még emlékeztek rá, akkor a Valóság című versem és egy, külön erre a pályázatra született novellám olvasható a kötetben, ez utóbbi a Rémes reggel címet kapta. :)

Úgy gondolom, hogy ez nagyon nagy dolog, és most nagyon, de nagyon boldog vagyok. :) Remélem, néhányan – annak ellenére, hogy január óta nem hoztam nektek friss és ropogós művet – velem együtt örültök. :)

Aki szeretné elolvasni a honlapon még ezidáig nem publikált Rémes reggel című novellámat, az itt megteheti: Verselő 2011. A kötetben elfoglalt helyem a 148. oldaltól a 153. oldalig terjed. :) Remélem, tetszeni fog. :) Ha van kedvetek elmondani róla a véleményeteket, szívesen fogadnám akár hozzászólásként, akár a fórumon, vagy akár a chatben. :)

A kötet bemutatóját a költészet napján, április 11-én Pakson tartották. Sajnos az odautazás körülményessége miatt nem tudtam részt venni rajta. Viszont a város honlapján rövid cikk olvasható az eseményről. :)

További szép estét kívánok nektek! :)

Szeretettel:
Aby <(@ˇvˇ@)>

{lang: 'hu'}
Kategória: Hírek, Publikációk  Címkék: ,
1 hozzászólás
  1. Mile Judit szerint:

    Szia Drága!

    Az már nagy dolog, ha az elektromos könyvtárban is benne vannak a műveid, nagyon büszke vagyok Rád! :)
    Puszi

Szólj hozzá!