Sziasztok!

Ma este egy másik hírt is szeretnék megosztani veletek.

Még májusban kiírtam egy szavazást az idei író-olvasó találkozót illetően, hogy melyik hónapban lenne számotokra a legideálisabb. Mivel június elrohant, és július is búcsút intett már – másrészt a legtöbb szavazat augusztusra érkezett –, ezért a 2012-es író-olvasó találkozó időpontja augusztus 24-25-26-a, a hónap utolsó hétvégéje, és a tavalyi, tavaly előttihez hasonlóan, idén is nálam, Kőszárhegyen kerül megrendezésre Stiguval közösen. :)

Aki nem tud több napra jönni, azt szívesen látom/látjuk akár egyre is! :) Aki több napot is bevállal, annak fekhelyet, ételt-italt természetesen biztosítunk. :)
A tavalyihoz hasonlóan idén is sok programmal készülünk: felolvasások, quizek, szerepjátékok, és lehetőségetek lesz egy, a maga nemében egyedülálló társasjátékkal is megismerkedni. :)

Még januárban pattant ki a társaság fejéből, amikor Stigu jóvoltából a Cluedo Harry Potter változatával megismerkedtünk, hogy ez a játék a Twilight világával is kivitelezhető lenne, és kérem van ám nekünk egy elképesztően tehetséges és valószínűleg Merlinnel rokonságban álló designerünk. Tehát Atyusnak köszönhetően megszülethetett a Twilight Cluedo. :)

Íme:

Persze, mindannyiunknak rengeteg munkája fekszik benne – mesélhetnék a Stiguval átvirrasztott éjszakáról, amikor Veszélykártya szövegeket kreáltunk, de a munka oroszlán része mégiscsak Atyusra maradt. :) Véleményem szerint a végeredmény lélegzetelállító. :) Ha részt vesztek az olvasói találkozónkon, erről a saját szemetekkel is meggyőződhettek. :)
Bármilyen kérdésetek, kérésetek, óhajotok, sóhajotok van az író-olvasó találkozót illetően, azt feltehetitek a Fórum – Beszélgetősarokban az Író-olvasó találkozók témakör 2012. augusztus 24-26. című részében. (A weblapra regisztráltak, külön regisztráció nélkül használhatják.)

Fontos, hogy aki részt szeretne venni az idei író-olvasó találkozón, az valamilyen formában (hozzászólás, chat, e-mail, facebook stb.) jelezze nekem, hogy tudjuk mennyi lesz a létszám. :)

Az eseményt facebookon itt találjátok: Író-olvasó találkozó 2012.

Farkasos álmokat kívánok nektek!

Szeretettel:
Aby <(@ˇvˇ@)>

{lang: 'hu'}
4 hozzászólás
 1. Mile Judit szerint:

  Szia Aby!

  Szeretnék jelentkezni az olvasói találkozóra, szeretnék végig ottmaradni ha lehet, ha elférek, kipróbálnám a játékot is.
  Puszi: M.Judit

 2. Atyus szerint:

  Én is jönnék. Ugye szabad, főnök? :P :)

  • Aby szerint:

   Persze! Viccelsz? Itt a helyed! :) Mint designeremet és előolvasómat, vedd úgy, hogy kötelezlek! :D
   Másrészt a játék is nálad van. :D

   Cupp.
   Aby < (@ˇvˇ@)>

Szólj hozzá!