2015. április 05.

Ebben a menüpontban megtaláljátok a műveimet kategóriák szerint: fanfictionöket, saját történeteket és verseket. Gyerekkorom óta faragok rímeket, és történetírással is többször próbálkoztam kamaszként. Végül a Twilight törte át a gátat, hogy a képzeletem alkotta mesevilág betöltse minden gondolatom, és vezesse tollam.
Itt általam írt, elsősorban Twilight fanfictionöket olvashattok.
A fellelhető történetekkel kapcsolatos minden jog az eredeti szerzőt, Stephenie Meyert illeti. Anyagi hasznom ezekből az írásokból nem származik.
Itt olyan történeteket olvashattok, melyeket saját, zabolátlan fantáziám hívott életre. Nyomon követhetitek, hogyan teljesedik be egy igazán belevaló, néha meggondolatlan fiatal nő nem mindennapi szerelme, illetve itt megtalálhatjátok a meséimet és a novelláimat is. Közülük több nyomtatásban is megjelent.
Itt a verseimet olvashatjátok. Az elsőket még gyerekként írtam, az egyik kilenc éves koromban megjelent egy magazinban. Anyukám még mindig őrzi valahol a kivágott, megsárgult bizonyítékot.
Azóta, kisebb-nagyobb szünetekkel megszakítva, ontom magamból a rímeket. Van, hogy csak egy-egy sor kívánkozik ki belőlem, de előfordul, hogy a teljes költemény pillanatok alatt megszületik. Úgy tör rám, ahogy a szél támad fel: hirtelen, váratlanul, és a végeredményre olykor én is jócskán rácsodálkozom. Bízom benne, hogy mindannyian a szívetekbe zártok legalább egyet.
{lang: 'hu'}
Szólj hozzá!