2011. július 08.

sikoly
18k

Vigyázat femslash!

 

A torkomban égő szomjúság messzebbre űzött, mint gondoltam. Egy pumahím illatát követtem ágról ágra ugorva. Most sem voltam hajlandó beérni a növényevők csípős, telt aromájú vérének ízével.

Edward nem jött velem, mondván, megbeszélnivalója van Emmett-tel, de én átláttam a szitán. Közeledett a házassági évfordulónk, és biztosra vettem, hogy meg szeretne lepni, ezért nem is firtattam a dolgot.

A nagymacska ereiben pulzáló édes nedű illata egyre erősödött. Mélyen magamba szívtam, és hagytam, hogy eltompítsa a tudatomat, teljesen átadva magam a vadászat izgalmának.

Kecsesen átlendültem a sűrű lombokon, mialatt izgatottan tovább figyeltem a hatalmas, párnás mancsok tompa dobbanását. Aztán végre megpillantottam a homokszínű bundát az ágak között. A tűlevelek lágyan simogatták a bőrömet, ahogy könnyedén landoltam karnyújtásnyira az állattól. Borotvaéles karmaival azonnal felém kapott, miközben gyilkos indulat égett borostyánszín szemeiben. Szárazon nyeltem; szívének gyors, lüktető ritmusára új erőre kaptak a torkomat mardosó lángok.

Hirtelen nekilendültem. Ujjaimmal selymes bundájába túrtam, éles körmeimmel a húsába vájtam, mialatt egymásra vicsorogva zuhantunk lefelé, majd hangos puffanással értünk földet. Kétségbeesetten küzdött ellenem, de szánalmas próbálkozásait figyelemre sem méltattam. Tökéletes fogást kerestem a nyakán, és miután megtaláltam, a fogaim úgy hatoltak át vastag bőrén, akár kés a vajon. Amint megéreztem a forró nedűt a számban, mohón nyelni kezdtem. A kínzó lángok lassanként csillapodtak, és ekkor egy ismerős illatot fújt felém a szél.

Tudtam, kihez tartozik ez az édes eszencia, de érthetetlen módon nem félelemmel, hanem különös izgalommal töltött el, hogy egyre közelebb ér hozzám. A következő pillanatban már magamon éreztem mindenre elszánt tekintetét, ahogy a fák takarásából figyel.

Az állat meleg vérének utolsó cseppjei még lefelé folytak a torkomon, amikor a hátamat megfeszítve ráemeltem a pillantásomat. Odalépett hozzám, és mosolyogva végignézett rajtam. Sötét csuklyája sejtelmesen elfedte bájos babaarcát. Feketén izzó tekintetével, ha nem véd a képességem, már rég a földre kényszerített volna. Lassan felegyenesedtem, miközben farkasszemet néztem vele.

– Te mit keresel itt? – szegeztem neki a kérdést csendesen.

– Téged – felelte magas, éteri hangján, mintha ez teljesen egyértelmű lenne.

A válasza meglepett, ugyanakkor kellemes borzongás futott végig tőle a gerincemen. Közelebb suhant, és apró tenyerei közé fogta az arcomat. A testemet megmagyarázhatatlan, bűnös forróság öntötte el.

Bizonytalanul hátracsúsztattam a sötétszürke bársonyanyagot, miközben ujjaim bátortalanul belesimultak selymes, rövid fürtjeibe. Obszidián írisze perzselő vágytól csillogott. Tökéletes arcával lassan közelített felém, majd puha ajkait finoman az enyémekre nyomta.

Engedtem, hogy a mindent elsöprő szenvedély elhatalmasodjon rajtam, és viszonoztam a csókját. Ettől felbátorodott: mohón kezdtük falni egymást, aztán megéreztem édes, vérízű nyelvét a számban, ahogy tiltott táncba hívja az enyémet. A részegítő, sós emberi nedű ezerszer vonzóbbnak és hívogatóbbnak tűnt az elfogyasztott hegyi oroszlán sűrű, fémes aromájánál.

Amikor ajkaink szétváltak, még levegő után kapkodva, kérdőn néztem a szemébe. Az agyam elszántan kutatott válasz után, de nem lelte a magyarázatot.

Jane angyali arca pár milliméternyire volt az enyémtől; sötét pillantása merészen szikrázott. – Azt akarom, hogy sikíts! – suttogta vészjóslóan.

Tehát erről van szó. De mégis hogyan gondolja?! – zakatolt a fejemben a nyilvánvaló kérdés.

Apró kezét a derekamra simította, és egészen közel húzott magához. Gyermeki teste teljesen az enyémhez simult. Telt ajkait vadul a számra tapasztotta, miközben egyik kemény combját erőszakosan a lábaim közé feszítette.

A levegő bent rekedt a tüdőmben, és szégyentelenül belenyögtem a csókunkba. Nyelveink szenvedélyes táncot jártak, aztán Jane hirtelen letépte rólam a felsőmet, majd a melltartóm következett. Mikor tenyerét a melleimre simította, halkan felsóhajtottam. Végre megértettem, hogyan szeretné elérni, hogy sikítsak.

El kellett volna löknöm magamtól és hazarohanni a szeretteimhez, de képtelen voltam helyesen cselekedni. Angyali alakja, buja vágya megfertőzött, betöltötte a lényemet, és ebben a pillanatban semmi más nem létezett számomra, csakis ő.

Éreztem, ahogy vékony ujjai közé veszi a mellbimbóimat, majd gyengéden morzsolgatni kezdi őket. Ismét felsóhajtottam, mikor keze helyét puha nyelve vette át. Finom ajkai éhesen tapadtak rájuk, fogaival óvatosan érintette meg a kemény bimbókat.

Az áldozatává váltam; halkan nyöszörögtem a karjaiban, miközben lehunytam a szemem és végleg megadtam magam neki. A kezem akaratlanul indult el; céltalanul matattam a köpenyén, aztán rátaláltam a kicsi patentra és leoldottam róla a hosszú, súlyos palástot.

Jane lefelé indult, de váratlanul megállt a mozdulat közben, majd egy gyors rántással ledöntött a lábaimról. A kopár aljnövényzet és a nedves föld szaga egy másodpercre kizökkentett a bódító mámorból, de ő szinte azonnal visszaterelt a szenvedély bűnös ösvényére. Megéreztem édes nyelvét a köldökömben, és önkéntelenül levegő után kezdtem kapkodni, ahogy lejjebb haladt. Vadul lerántotta rólam a farmeromat, aztán letépte az apró, krémszínű fehérneműt. Teljesen meztelenül feküdtem alatta. Feketén lángoló tekintetét kínzóan lassan futtatta végig a testemen, miközben dús ajkait elégedett, féloldalas mosolyra húzta.

Vékony, erős karjaival szétfeszítette a combjaimat, aztán finom csókot lehelt a szemérmemre. Mikor édes nyelvét mélyen megmártotta bennem, hangos nyögés szökött ki a számon. Ajkait vágytól izzó csiklómhoz érintette, majd a fogai közé véve kényszerítette, hogy előbújjon rejtekéből.

Felváltva éreztem telt szájának csókjait és bársonyos nyelvének simogatását az ölemben. Szabadjára engedtem a hangomat; hagytam, hogy a szél messzire sodorja kéjes sikolyaimat. Szégyenérzet nélkül adtam meg neki, amire vágyott.

Beleborzongtam, amikor ujjait finoman végigfuttatta a lábaim között, aztán egy határozott, erős mozdulattal belém lökte őket, miközben a szájával is tovább kényeztetett. A testem megfeszült, görcsösen túrtam selymes hajába, majd egy mindent elsöprő, éles sikoly hagyta el az ajkaimat, amely végighullámzott először rajtam, aztán a minket körülvevő erdőn.

 

Amikor vad zihálásom alább hagyott, és a tudatom teljesen kitisztult, mélyen belenéztem éjfekete íriszébe.

– Most te jössz! – mosolygott kacéran, miközben sötét szemei sóvárgóan megvillantak.

Feltámaszkodtam, mire váratlanul letépte magáról a fekete szaténnadrágot. Hófehér, vékony lábai közé másztam, amiket várakozóan nyitott szét nekem. Végigsimítottam feszes combjain, majd a felsőtestét elfedő, sötét selyeming alá csúsztattam a kezem. A tenyerem bizonytalanul vándorolt felfelé a hasán, aztán rásimult az apró, finom halmokra.

Elégedetten felsóhajtott, amikor a keményedő bimbókat is megérintettem. Visszahúztam a kezem, és egy laza mozdulattal végigfuttattam a mutatóujjamat a gombsoron. A kicsi, fekete körlapok szikrázva pattogtak szét körülöttük. A selyem engedelmesen szétnyílt előttem, feltárva hibátlan, fiús idomait.

Megcsókoltam a mellét, majd ajkaim közé vettem a rózsaszín bimbókat. Éreztem, ahogy a nyelvem alatt ismét megkeményednek, aztán tovább haladtam. Körbenyaltam és beleleheltem a köldökébe. Halk morgások szöktek ki a száján, miközben lejjebb indultam a hasán. Letéptem róla az egyszerű, fekete bugyit, és engedtem, hogy az illata betöltse az érzékeimet: a kesernyés citrom és a nárcisz lágy eszenciájának mámorító vegyülete.

A combjaiba markolva megnyaltam a nyiladozó szirmokat. Bódító íze a nyelvemen égett. Bátran megmártóztam benne, aztán a számba vettem a félénken rejtőzködő, apró rubinként izzó csiklóját. Vadul felmordult, amikor a fogaimat is bevetettem.

Végül az ujjaimat is megmártottam a buja nedvességben, és óvatosan belé vezettem őket. Kéjes morgás hagyta el a száját, a teste az enyémnek feszült, majd csilingelő, angyali hangján felnevetett. Bódultan húztam vissza a kezemet.

A tekintetünk találkozott, mikor letöröltem az arcomat. A szemeiben örvénylő elégedettség mindörökre beleégette az emlékezetembe megbocsáthatatlan vétkemet.

 
A másik fél szemszögét Stiga tollából itt olvashatjátok: Sikíts!
{lang: 'hu'}
12 hozzászólás
 1. Stiga szerint:

  Szia!

  Nah, megragadom az alkalmat, és gyorsan, elsőként írok neked (mindent a nyereményekért :D).

  Élvezetes volt ilyen novellát írni veled… :) És már tényleg érik a hátmosás. :D

  Sztem nagyon jó lett; én amire nagyon kíváncsi lennék, hogy Edwardnak ezt hogy adja be… :D

  Remélem, lesz még ilyesmi közös munkánk, mert tényleg nagyon élveztem (főleg, amikor hajnalban agyaltunk az illatokon… rég nevettem már annyit). :D

  Pusszancs: Stigu _@/”

  • Aby szerint:

   Szia!

   Köszi, Cica! Számomra is nagyon élvezetes volt. ;) Jó, hogy ezt is kipróbáltuk. :)

   Tudod, mit vall Stephen? Arról írj, amit ismersz. xD Majd ha már hajolhatsz, akkor megejthetjük. :D Tudod, hogy én semmi rossznak nem vagyok az elrontója. :P

   Igen, én is remélem. Hát, az tényleg nem volt semmi, azt a komoly fejet, amivel feltetted azt a bizonyos kérdést, tuti, hogy sosem fogom elfelejteni. :hihi:

   Köszi a véleményt! :)
   Amúgy pedig tudom, hogy nemcsak a nyeremény miatt írsz, hiába hangoztatod. xD

   Puszi:
   Aby < (@ˇvˇ@)>

   P.S. Épülgessél, gyógyulgassál. Szerdán megyek! :D

 2. Melinda szerint:

  Szia!
  Tyűha ez aztán tele volt szenvedéllyel.
  De igazából azt tetszik vagy ha hasonló szexuális tartalmút olvasok nálad/Nálatok. Hogy ezt nem közönségesen, kirívóan, írjátok le hanem érzelmekkel és szenvedéllyel, élvezettel( ezt az utolsó szót csak így tudom leírni..:))
  Bella és Jane nha pont hogy ő az akire nem gondoltam volna hogy megjelenik és hogy lesz valami..:))
  Bűnös vétek így írta le ezt Bella de csábította őt is ez a tiltott dolog!
  De egy a nagy kérdés a többiek megfogják- e ezt tudni vagy ha igen Alice látta-e ezt előre vagy ezek után mi is lesz a családban?? Emmett kötözködése Bella és Edward felé és vajon Edward hogy is fogja elviselni eme dolgot ez igazán érdekelne!:)

  • Aby szerint:

   Szia, Melinda!

   Nagyon szépen köszönöm. :) Jól esik, hogy ez a véleményed az erotikus írásaimról/írásainkról. Bevallom, Stigu Full Moon című története sokat segített abban, hogy mára könnyedén menjen egy-egy forróbb jelenet leírása, és ne kelljen olyan sokat gondolkodnom a szavakon, kifejezéseken, mint régen. :)
   Már nem emlékszik egyikünk sem, hogy mikor és hogyan jött ennek a történetnek az ötlete, de mindenesetre, nagyon jó volt ezt is kipróbálni. Sosem írtam ilyesmit, és úgy gondolom, egészen jól sikerült. :)
   Jane és Bella között már az alaphelyzetben van egy feszültség, és ha úgy vesszük, akkor ezt gondoltuk tovább. :)
   Nem te vagy az első, aki felvetette, hogy “Vajon Edward mit fog szólni a dologhoz?”-kérdést. :)
   Ki tudja, talán hamarosan olvashatjátok tőlem a folytatást is. ;)

   Hálásan köszönöm a véleményt! :)

   Puszi:
   Aby < (@ˇvˇ@)>

 3. Hencii szerint:

  Szia Aby!
  Jöttem ide is kommentelni! :)
  Hát igen… ez tyűha volt a javából! :D Telis-tele volt erotikával! Nekem nagyon tetszett ez is- és Stigu-é is! Remek páros vagytok együtt! Epekedve várom a következőt! :)
  Puszi: Hencii

  UI: Azért kíváncsi lennék Edward-nak hogy tálalja… :D

  • Aby szerint:

   Szia, Húgi!

   Nagyon szépen köszönjük az elismerést. :) Örülök, hogy úgy gondolod, jó párost alkotunk. :)
   Remélem, A vágy ereje is legalább ennyire fog tetszeni Neked. ;)

   Köszönöm a véleményt! :)

   Puszi:
   Aby < (@ˇvˇ@)>

 4. Mile Judit szerint:

  Szia Drága!

  Remek lett ez a közös novellátok, nagyon tetszett. Bár számomra kicsit szokatlan a párosítás, de nagyon finoman fogalmaztatok. Nagyon örülök, hogy részt vehettem azon az eszeveszett hajnalon, felejthetetlen volt. Edward reagálására én is kíváncsi lennék, meg a többiekére, meg kéne írnotok.
  Puszi: Judit

  • Aby szerint:

   Szia, Anyu!

   Hát, talán egyszer csak a folytatás is érkezik. ;)
   Stigunak nagyon szépen sikerült megragadnia Jane karakterét, nagyon-nagyon tetszik nekem, ahogy az ő szemszöge meg van írva. Ő utána már gyerekjáték volt, csak követtem a kitaposott ösvényt. :) Nagyon profin csinálta, mármint nagyon érzékire sikerült a fogalmazás, és egyáltalán nem volt közönséges. Még csak távolról sem lehetett annak érezni. :)
   Örülök, hogy tetszett Neked. Mármint Te az idősebb korosztályhoz tartozol, és vannak, akik nem szeretik az ilyesfajta írásokat. Anyu például abszolút nem szereti, ha ilyesmiről írok, és nem is érti, hogy ez minek. Igaz, ő sokkal idősebb nálad, de azért az ő korosztályában is biztos akad, aki szereti az ilyesmit. Én nagyon szeretem a szépen, választékosan megfogalmazott erotikus írásokat, amik visszaadják a szereplők vágyait. Stigu Full Moonjában ezt különösen szeretem. :) Claire és Taylor szeretkezéseit pedig imádom leírni. :)

   Nagyon szépen köszönöm a véleményt! :)

   Puszi:
   Aby < (@ˇvˇ@)>

 5. Lilli M szerint:

  Kedves Aby! Bocsi, hogy megint csak ilyen későn írok a novellához, de nem sok időm akad :/ Mind egy, nem mentegetőzök.
  Ami az írásotokat illeti… hűha :O
  Annyira nem twilight sorozat szerű, hogy nagyon jó lett :D Bár nekem furcsa ez a Bella-Jane felállás belopta magát a szívembe a rengeteg érzelem és érzékiség miatt. Örülök, hogy nálad nem a twilight hasonlatokat olvashatom, hanem egyedi munkákat.
  Jó lett.
  :))
  puszika

  • Aby szerint:

   Szia, Lilli!

   Semmi gond, megértem. :) Nem kell mentegetőznöd. A “nincs időm semmire, amire szeretném” nekem is ismerős. Sajnos jobban, mint szeretném. :S

   Nagyon jól esett, amit az egyedi munkákkal kapcsolatban írtál. :) Köszönöm szépen! :) Örülök, hogy így gondolod. :)
   Természetesen igyekeztünk a novellákat belehelyezni a Twilight világába. Azon felül, hogy erotikus írásoknak szántuk őket, történetük is van. :)
   Nagyon örülök, hogy belopta magát a szívedbe ez az írásom is. :)

   Hálásan köszönöm a véleményt! :)

   Pussz:
   Aby < (@ˇvˇ@)>

 6. Katherine szerint:

  Szia Abym!

  Csatlakozom Lillihez, tartozom Nektek egy hatalmas nagy bocsánatkéréssel mert az utóbbi időben ilyen keveset tudom olvasni a műveidet. :S Nem csak az időhiány, meg a suli, de most egy elég nehéz időszakon megyek keresztül, ami teljesen leszívja minden energiámat. Nah, de mind1.
  Hát…. hűűűha… :) mindenre számítottam csak erre nem :) fülledt erotika köbön :) Tetszik az alapötlet, meg az amilyen aprólékosan leírod a részleteket :D Csak az a baj, hogy én ezzel a novelláddal nem tudok azonosulni, ahhoz túlságosan erős bennem a férfiak iránti vágyam :D :P <3 Nélkülük nem lenne élet az élet :)
  De azért még több írást is szeretnék :D (ha lehet) :)

  Puszika <3

  • Aby szerint:

   Szia, Csajszi!

   Semmi gond. Ne izgasd magad! :) Én is hatalmas bocsánatkéréssel tartozom, mert mostanában ennyire elhanyagoltam az oldalt. :S Szóval kvittek vagyunk. :)
   Remélem, sikerül átvészelned ezt a nehéz időszakot. :) Szorítok Neked! :)
   Természetesen megértem. :) Egyetértek: mihez is kezdenénk a férfiak nélkül?! :D Szeretem új műfajban kipróbálni magam, és ez a novella már régóta érlelődött bennem. :D
   Remélem, hamarosan teljesíthetem a kívánságodat. :D

   Hálásan köszönöm a véleményt! :)

   Puszi:
   Aby < (@ˇvˇ@)>

Szólj hozzá!