2012. január 01.

Jacob Black boldog; rátalált az igaz szerelem. Nagy dologra készül: meg akarja kérni a szeretett nő kezét. De mielőtt Nessie lábai elé térdelne, Edward áldását kéri.
Ezt a novellát 2010-ben írtam ajándékba Atyusnak. A hálámat szerettem volna vele kifejezni, amiért annyit segített nekem, és segít mind a mai napig. Barátként és dizájnerként is hatalmas kincs.
Jacob Black, a fejemben élő szereplő beleszeret az egyik barátnőmbe. Semmire sem vágyik jobban, minthogy, ha csak egyetlen éjszakára is, de megelevenedhessen, a vágy testet ölthessen és a karjaiban tarthassa az imádott nőt. Szentiván éjjele a varázslatok és a csodák ideje, és most mindkettőre szükség van.
Az Amikor a szeretett nő előtt térdelsz… című novella folytatása.
Jacob és Renesmee a hegyekben töltik az éjszakát. Reggel Jake teste úgy reagál Nessie közelségére, ahogy bármely’ egészséges férfié.
Az Eclipse 3. fejezete Jacob szemszögéből.
Jacob az iskola előtt várja Belláékat. Nem törődik bele, hogy elveszítette a legjobb barátját. Elhatározza, hogy szembenéz Edwarddal.
Egy reggel Jacob arra ébred, hogy Nessie eltűnt. A keresésére indul a dél-amerikai őserdőbe, és közben keresztezi egy másik indián törzs útját.
{lang: 'hu'}
Szólj hozzá!