2011. július 16.

avagyereje
18k
„Nincs olyan széles határ az álom és a valóság között. Néha a világok összeérnek, és találkoznak egy kis időre.”
/Stiga/

 

 

Jacob szemszöge

 

Elérkezett a várva várt éjszaka, amikor valóra válhat, amit annyira kívántam. Izgatottan ültem Ab egyik foteljében – ott látott most engem –, a térdeimen könyököltem, kezeimet összekulcsoltam, fogaimat ideges várakozásomban a hüvelykujjaimra szorítottam. Egy sötétkék farmert és fekete, V-nyakú pólót viseltem. Ennek megvolt az oka: Ab egy bizonyos ideje képtelen engem másképp látni.

– A mi világunkban Szent Iván éjjelének különleges erőt tulajdonítanak – kezdte magyarázni a tervet.

– A miénkben is – válaszoltam.

Már tudtam, mire akar kilyukadni. Egyetlen esélyem van, és ő ezt meg akarja adni nekem. Titokban ostoroztam magam, amiért eleinte olyan ellenségesen viselkedtem vele. Nem tehetett róla, hogy ide kerültem, hogy az ő fejében élek. Sosem bánt velünk úgy, mint aki több, vagy ha úgy tetszik, felsőbbrendű lenne nálunk. Egyenlő félként tekintett ránk, barátként, társként a mindennapokban. Ha nem így tett volna, akkor most nem folytatnánk le ezt a beszélgetést.

– Remélem, működni fog – nézett a szemembe.

Tudtam, mire gondol: csalódott leszek, ha mégsem sikerül. De meg kellett próbálni. Bármit megtettem volna, hogy a szeretett nővel lehessek. Egyetlen egyszer meg akartam Őt érinteni, még ha tisztában is vagyok vele, hogy soha többé nem tehetem.

Ab a sarkára ülve letelepedett a szoba közepén elhelyezett alacsony, kicsi asztal elé, amin egy serleg bor és egy tálkában valamiféle gabona volt. A bal oldalán egy vörös, vastag gyertya állt, a vele ellentétes oldalon pedig tömjén illatú füstölő égett. Nehéz, sűrű aromája betöltötte a szobát, sejtelmes, mágikus légkört teremtve. Ab meggyújtotta a kanócot, majd belekezdett a kérdéses kimenetelű szertartásba.

– Drága Juno Istennő! Téged szólítalak, aki a szerelem védelmezője vagy, és ezen az éjszakán lehetővé teszed az igaz szerelmesek egyesülését a boldogságban. Fogadd alázatos áldozatom szent oltárodon. Arra kérlek, tisztelj meg azzal, hogy kiterjeszted rám hatalmadat, és segíts a fejemben élő Jacob Blacknek, hogy találkozhasson a szerelmével. Köszönöm! – fohászkodott.

A terjengő füst besűrűsödött és elenyészett a gyertya lángja, ahogy körülöttem a szoba lassan ködbe burkolózott.

Abban a másodpercben egy fehér, üvegbetétes ajtó előtt találtam magam. Ajkaim elégedett mosolyra húzódtak. Tudtam, hogy sikerült. A kezeim ökölbe szorultak; jóleső mozdulat volt. Elevennek, élőnek éreztem magam.

„Próba, cseresznye!” – gondoltam, Ab egyik szállóigéjét idézve.

A következő pillanatban az ajtó hangos puffanással adta meg magát, szabad utat engedve nekem. A szeretett nő, akinek lénye betöltötte az utóbbi hónapjaimat, az íróasztal melletti falhoz lapulva, tágra nyílt szemekkel, hitetlenkedő tekintettel nézett a szemembe. Határozott, gyors léptekkel szeltem át a köztünk lévő alig pár méteres távolságot. Tenyeremet hamvas arcbőrére simítottam. Lehunyta áhítattal telt, óceánkék szemeit és a kezét az enyémre helyezte, miközben megkönnyebbülten felsóhajtott. Pántos, levendula színű hálóinget viselt, mely lágyan simult nőies alakjára, gyönyörű kebleit érzékien kiemelte a mélyen dekoltált ruha. Éreztem, hogy otthon vagyok, a látványától béke töltötte be a lelkemet.

A számat finoman az Övére nyomtam, miközben szépséges arcát két tenyerem közé fogtam. Felváltva ízleltem meg ajkainak édes puhaságát, melyek készségesen nyíltak szét és apró sóhajok hagyták el. Szerelmem karjai a nyakam köré fonódtak. Megragadtam őket és átfogva a csuklóit a falhoz szorítottam Őt, mialatt a nyelvemet végigsiklattam ajkai ívén. Egyre szaporábban szedte a levegőt. Az arca kipirult, amire valószínűleg az én forróságom is némiképp rásegített.

A nyelvem követelőzve kalandozott beljebb, majd rátalálva az Övére, vad, őrjítő játékba kezdett vele. A kínzó vágy elhomályosította az érzékeimet, belülről fájdalmasan égetett. Néhány remegéshullám futott végig a gerincemen. A szenvedély hatására belenyögtem a csókunkba, majd ajkaim az állára tévedtek. Finoman harapásokkal borítottam a nyakát, fogaimat óvatosan a kulcscsontjánál lévő gödröcskébe mélyesztettem. Édesen felnyögött. A hangja felbátorított. Csókokkal borítottam be kihívó dekoltázsát, és kínzó lassúsággal haladtam egyre lejjebb. A vékony anyagon keresztül ízleltem meg a gyönyörű domborulatokat, de képtelen voltam parancsolni a bennem szunnyadó fenevadnak: gyengéden beleharaptam a mellébe. Tüdejét egy hangos, vággyal telt sóhaj hagyta el.

Hirtelen mozdultam; a bal karommal a hátát tartottam, a jobbal a térdei alá nyúltam, s máris a karjaimban tartottam Őt. Átkarolta a nyakamat. Gyengéden az ágyra helyeztem érzéki, törékeny testét.

A tekintetem egy pillanatra az éjjeliszekrényre tévedt. Egy jéggel teli pezsgős vödör állt rajta. Egy kósza ötlettől vezérelve nyúltam felé. Egy jégkockát vettem a kezembe, majd a számba helyeztem, a nyelvem alá fordítottam, aztán lassan Anita felé hajoltam. Ijedt tekintettel nézett a szemembe. Finoman megcsókoltam. A hűs kis jégdarab a nyelveink között forgolódott. Hamar elolvadt. Újabbért nyúltam, de most az Ő szájába tettem. Még egy kellemesen hűvös csók.

A következőt a fogaim közé vettem, és végigsimítottam vele nyakának hamvas bőrén. Beleborzongott, érzéki teste a karjaim között remegett. Közelebb húzódott hozzám, a testünk szinte eggyé vált. Óvatosan érintettem az izgatottságtól felhevült bőréhez a jeget a vállánál, majd a mellkasán. Apró nedvességcseppek maradtak a nyomán.

Megint a fogaim közé vettem egyet, miközben a jobb kezemmel az övéért nyúltam, és a feje felett összekulcsoltam az ujjainkat. Egy mosoly villant át az arcomon ijedt, mégis vágyakozó tekintetét látva. Már tudta, mi következik. Kiolvastam a szemében tajtékzó hullámokból.

Körberajzoltam mellének érzéki domborulatát, mire megint megremegett. Lassan, egyre kisebb köröket rajzolva haladtam egyre beljebb. A kör bezárult, a jégkockával finoman megérintettem megkeményedett mellbimbóját, és gyengéden simogatni kezdtem vele. Édesen nyöszörgött, a teste reszketett. Végül bekaptam, a még nem túl apró jégdarabot a számba fordítva. Aztán megismételtem ugyanezt a másik mellével.

Megéreztem buja nedvességét a fehérneműjén keresztül. Türelmetlenül szabadultam meg a nadrágomtól, majd egy határozott, gyors mozdulattal a hüvelykujjamat fehérneműjének csipkeszegélye alá csúsztattam, és hirtelen eltéptem a vékony anyagot. Azonnal az ölébe helyezkedtem, majd egy lendületes mozdulattal mélyen behatoltam a bujaság oltárába. Kéjesen felnyögött, én pedig válaszul mélyről, vadul felmordultam. A csípőm követelőző ritmust diktált. Szerelmem kihívóan vonaglott alattam, ami csak még jobban felkorbácsolta amúgy is nehezen fékezhető vágyamat.

 

Anita szemszöge

 

A What do you want for me című szám hirtelen hangzott fel a szobámban, kettévágva a helyiséget betöltő csendet. Zavartan pásztáztam végig a tekintetemet az ismerős környezeten. A takaróm hanyag halomban pihent a lábamnál, a kispárnám az ágy mellett, a padlón hevert.

Kába fejjel ültem ki az ágy szélére. A lepedőm össze volt gyűrve alattam. Ahogy rátámaszkodtam a karomra, tompa fájdalmat éreztem. Lenéztem a kezemre, és csodálkozva vettem észre a halványan vöröslő foltokat. Ahogy a tekintetem tovább siklott, megakadt a szemem az ujjaim közötti sötét hajszálakon.

{lang: 'hu'}
15 hozzászólás
 1. Stiga szerint:

  Juj, először is: gáz, hogy beleharapnék azokba a mellizmokba?! :D Ez volt az első gondolatom… :D

  Jaj, és én vagyok idézve az elején… :) Ezt már teljesen elfelejtettem. De jóóóóóóó. :D

  És de hülye vagyok, hogy elfelejtettem… elég sok wiccásat meséltem hozzá neked :D Most már beugrott, hogy melyik novelláról van is szó. :D

  Nagyon jól sikerült írás lett. :) Illik az e havi témához. :D

  Pusz: Stig _@/”

  • Aby szerint:

   Szia, Csajszi!

   Nem, egyáltalán nem gáz. :D Szívem szerint én is. xD

   Igen, te vagy idézve. :D Nagyon tetszett ez a gondolat anno, és most is ugyanannyira tetszik. :D

   Amúgy pedig nem baj, Szita, én emlékszem. :P Igazán jó volt hallani ezekről a dolgokról, mert engem is nagyon érdekelnek. :) Nemcsak a novella miatt, hanem úgy általában. :)

   Remélem, hogy az olvasók is így fogják gondolni. :)

   Köszönöm szépen a véleményt! :)

   Puszi:
   Aby < (@ˇvˇ@)>

 2. Atyus szerint:

  Szia, Drága!
  Én még mindig imádom, és téged is, mert megírtad nekem. Köszönöm! :heart:
  Puszó:
  Atyus

  • Aby szerint:

   Szia, Drága!

   Én is imádlak Téged. :) Örülök, hogy még most is ugyanannyira tetszik, mint első olvasatra. ;)

   Köszönöm, hogy támogatsz és láthatóvá varázsolod a szereplőimet. :) :heart:

   Köszönöm, hogy írtál véleményt! :)

   Puszi:
   Aby < (@ˇvˇ@)>

 3. Mile Judit szerint:

  Szia Drága!

  Egy gyönyörűen megfogalmazott erotikus novella, remek lett, egy kis gyöngyszem.
  Anitát csak irigyelni lehet, Szentiván éjszakáján csodák történhetnek. Úgy látom minden műfaj jól megy neked. :)
  Puszi: Judit

  Anita! Ugye nagyon jó volt ilyen gyönyörű novellát kapni, sok ilyen éjszakát kívánok. :)

  • Atyus szerint:

   Igen, nagyon jó volt. Köszönöm a jókívánságot! :$

  • Aby szerint:

   Szia, Anyu!

   Köszönöm szépen! :) Nagyon örülök, hogy így gondolod. xD
   Anitát én is irigylem. Jó lenne, ha tényleg csak egy ilyen szertartás kellene ahhoz, hogy a fejemben élő szereplők megelevenedjenek. :) Bár a farkasfiú így is az agyamra megy, hát még akkor… :P

   Köszönöm a véleményt! :)

   Puszi:
   Aby < (@ˇvˇ@)>

 4. Melinda szerint:

  Szia!
  Nagyon tetszett. ahogy Jacob is mondta egyenrangú félként kezeled a szereplőidet és ez jó dolog illetve hogy találkozhatott a szeretett nővel..:) Még ha csak egy éjszakára is!!
  Anita vajon sejti hogy mi történhetett vele?vagy bele sem mer gondolni???Jacob boldog volt hogy végre a lánnyal lehetett amire oly hosszú ideje várt életében legalább egyszer és (tán nem utoljára!)találkozott vele
  Ezt is úgy olvasnám tovább, de sajna nem lehet mivel ez egy novella!*nagyot sóhajt*

  • Aby szerint:

   Szia, Melinda!

   Anita szerintem nagyon is sejti, hogy mi történt. :)
   Nagyon örülök, hogy tetszett a novella, annak pedig különösen, hogy tovább olvastad volna még, mert ezek szerint izgalmasra sikeredett. :)
   Ne búsulj, remélem, hamarosan hozom a következő történetet és akkor ez már nem is fog annyira hiányozni. ;)

   Hálásan köszönöm a véleményt! :)

   Puszi:
   Aby < (@ˇvˇ@)>

 5. Névtelen szerint:

  Szia Aby!
  Nagyon tetszett a történet (tényleg rászokok az online olvasásra… :) )
  Ami számomra kicsit “meglepő” volt: azon gondolkodtam, mi lenne ha álmomban valaki így “letámadna”, még akkor is, ha az illető a mindenem, lehet hogy elsőre szívrohamot kapnék. :)
  De nagyon jó, részletesen megfogalmaztad, és nem az a nyálas-csöpögős, ami a kisregényekben szokott lenni, mert attól borsódzik a hátam. Még a férjem sem szólíthat “szívem”-nek, mert nekem az már sok lenne…… :))
  Remélem azért érteni lehet a véleményem.
  Pussz!
  Angi

  • Aby szerint:

   Szia, Angi!

   Ennek nagyon örülök. :)
   Szerintem így a szemnek sem annyira zavaró, mint egy blogon. Felnagyítható és így remélem, mindenkinek könnyebb és élvezetesebb a történetek olvasása. :)
   Azért Anitának is eléggé felgyorsult a szívverése és teljesen a falhoz lapult. :)
   A rózsaszín habos-babos, cukormázzal bevont történeteket én sem szeretem. Meglehet írni a szerelmet úgy, hogy az ne legyen sablonos, és az olvasók találjanak benne valami újat. :)
   Remélem, nekem is sikerült. :)
   A véleményed pedig tökéletesen érthető. ;)
   Nagyon hálás is vagyok érte! :)

   Puszi:
   Aby < (@ˇvˇ@)>

 6. Lilli M szerint:

  Kedves Aby!
  Bevallom, ezt a novellát már előbb elolvastam, de csak most írok komit, remélem nem gond.
  Szóval… ;) ez is fura volt xD Kicsit túl közel éreztem magam a jelenethez. Nem szoktam hozzá, hogy olyan személyek szerepelnek az írásokban amiket olvasok, akikkel már váltottam egy-két szót. Az ötlet, a leírás mind fantasztikus volt, de én nagyon belepirultam xD Mintha megsérteném Stiga jogait xD Ettől függetlenül tetszett.
  puszii :*

  • Aby szerint:

   Kedves Lilli!

   Nem, egyáltalán nem gond. Örülök, hogy annak ellenére, hogy már olvastad a novellát, visszatértél és írtál kommentet. :)

   Senki jogait sem sértetted meg. :) Atyus beleegyezett, hogy felkerüljön a novella. Az ő beleegyezésével tártam a nagyvilág elé. :) Az sosem baj, ha túl közel érzed magad a jelenethez, mert akkor elégedett lehetek magammal, mint író. :)
   Nagyon örülök neki, hogy tetszett! :)

   Hálásan köszönöm a véleményedet! :)

   Pussz:
   Aby < (@ˇvˇ@)>

 7. Katherine szerint:

  Szia!

  Hmmmm…. Abym mostanában elég sok erotikus novellát hozol nekünk :D Na nem mintha bánnám, de ezzel akkor vagyok bajban ha éppen a könyvtárban olvasok… :D érted :)
  Ez is nagyon tetszik, remélem még sok ilyet olvashatunk a jövőben :)

  Pussz

Szólj hozzá!