2010. augusztus 30.

gyilkos osztonbol2

A vörös, hosszú hajú, alacsony, hófehér bőrű nő elszántan nézett szembe hatalmas termetű támadójával.

– A könyvért jöttem – szűrte a fogai közt az óriás.

A nő és a férfi mindketten vámpírok voltak. Létezésüknek titokban kell maradnia. Ez a legfőbb szabály, melyet a Volturi klán hivatott betartatni, akik a vámpírvilág elismert tagjai.

– Akkor vedd el! – válaszolta lángolóan vörös tekintettel a lány.

A Volturi kegyetlen testőre meghökkent egy pillanatra, majd összeszorított állkapoccsal egy másodperc töredékrésze alatt a célpont előtt termett. Ujjait szorosan vékony nyaka köré fonta, és a levegőbe emelte az apró termetű, törékenynek látszó nőt.

Esther bátran nézett bele a vörösen izzó, gyilkos szempárba.

A magas, széles vállú férfi kegyetlen tekintete hitetlenkedővé vált, ahogy a lány percekig fogva tartotta azt.

– Nem félsz? – kérdezte Esthert fojtott hangon.

– Nem – vágta rá azonnal. – Ha meg kell halnom, hát méltósággal teszem – mondta dacosan.

A férfi a hallottakra lesütötte bíborvörös szemeit, mintha összezavarodott volna.

– Rendben – morogta válaszul. – Akkor essünk túl rajta – nézett fel újra az áldozatára, és a tekintetébe visszatért a gyilkos kegyetlen elszántsága.

Esther pillantása támadójának karjára tévedt; olajszínű bőre alatt az izmok erősen megfeszültek.

A lány ajkai mosolyra húzódtak, szemei sokat sejtetően csillantak fel.

A hatalmas férfi kemény arcvonásai egy szempillantás alatt ellágyultak; viszonozta a nő mosolyát, majd közelebb hajolva hozzá, száját durván rátapasztotta az övére. Esther meglepő módon meg sem próbált tiltakozni.

Még mindig a levegőben lógott; a férfi nyelvével követelőzően próbálta elmélyíteni a csókot, mire a lány ajkai készségesen nyíltak szét. Nyelveik vad táncba kezdtek, a vágy éltetően lüktetett halott ereikben. A férfi végül megszakította a csókot, ravasz vigyorral nézett a nő szemébe, majd egy mozdulattal a szoba másik végébe, a kanapéra hajította. A másodperc töredéke alatt utána vetette magát, majd száját újra a puha ajkakra nyomta. A keze mohón térképezte fel Esther lágy idomait.

Szakadások hangja hallatszott hirtelen; a lány felsője és nadrágja cafatokban hullott a padlóra. Fekete, aprócska fehérnemű takarta már csak nőiességének oltárát. Mélyen, vágytól izzó szemekkel nézett bele Felix bíborvörös íriszébe, és egy mozdulattal leszaggatta róla felesleges öltözékét.

A férfi erősen megmarkolta a fehérnemű szélét, majd azt is letépte a nőről. Izmos alakjával fölé tornyosult, és egy mélyről feltörő morgás kíséretében beléhatolt. Esther elégedetten nyögött fel. Tekintetük egybeforrt, miközben a férfi vággyal telt, vad lökésekkel igyekezett kielégíteni csillapíthatatlannak tűnő szenvedélyüket.

Mindkettejük mellkasából egyre hangosabb morgások törtek fel. Villámgyors mozdulataik pár percenként átrendezték az erotikus képet.

Hol Esther, hol Felix kerekedett felül. A lány heves csípőmozdulataival terelte mindkettejük vágyát a beteljesülés felé. Körmei a kanapéba martak, amely a harmadik mozdulatsor után hangos reccsenéssel adta meg magát.

A férfi, ahogy Esther az ölében ült, megragadta a csípőjét, majd a szoba egy másik sarkába hajította, a szekrénysor mellé. A lány a falhoz lapult, vadászpózba ereszkedve várt a férfira, aki szinte azonnal követte. Esther jobbra mozdult, Felix balra tett egy lépést. Szenvedélytől fekete szemeik egybeforrtak, a levegő kéjjel teli párája rájuk nehezedett. Mindketten vadul ziháltak, pedig a légvétel felesleges volt a fajtájuk számára, most mégis egyre gyorsabban kapkodtak levegő után.

Felix előre lendült, és rávetette magát a lányra. Karjait egyik kezével a feje fölé szorította, másik kezével szégyentelenül simogatta formás kebleit. Megragadta a jobb combját, és a csípőjére emelte. Csókokkal borította be nyakának tökéletes márványbőrét, vállát, mellkasát, majd lejjebb haladva ajkai rátaláltak a szépséges halmokra.

Állatias morgást hallattak mindketten, amikor Felix Esther másik lábát is a csípője köré fonta, és ezzel a mozdulattal egyidejűleg újra beléhatolt. Kemény, vágytól fűtött lökésekkel szorította a lányt teljesen a falhoz újra és újra. Esther körmei a férfi vállába martak, sérthetetlen jégszobor testén karcolásokat ejtve.

A nyögéseik egyre sűrűbbekké váltak, a szenvedély bódító ködbe burkolta érzékeiket.

A férfi egyre vadabbul mozgatta csípőjét, Esther pedig teljes összhangban mozgott vele.

A lány körül a falat repedések borították, ahogy kecses alakja beolvadt a masszív anyagba.

Felix követelőző mozdulatai egyre gyorsabb ütemet diktáltak, amelyeket Esther készségesen követett.

A robbanás elkerülhetetlen volt. Egyre közelebb kerültek a gyönyörük beteljesüléséhez, amely végül üstökös formájában perzselte végig halott ereiket, izzó lávaként égett kőkemény bőrűk alatt.

Mindketten kétségbeesetten kapkodtak levegő után, és morgással igyekeztek csillapítani a kielégülés okozta belső tüzet.

 

– Mihez kezdjek veled? – kérdezte Felix inkább csak saját magától, amikor sikerült lecsillapodniuk.

– Elégetem a könyvet – mondta a lány szenvtelenül. – Egy feltétellel.

A férfit ismét ámulatba ejtette a nő bátorsága, hogy még most is ő akar feltételeket szabni.

– Mi volna az? – kérdezte elismerő mosollyal az arcán.

– Hogy viszontláthatlak – válaszolta Esther, mélyen belenézve a most már újra bíborvörös szempárba. Felix beleegyezően bólintott, miközben ajkai szegletében elégedett mosoly jelent meg.

{lang: 'hu'}
8 hozzászólás
 1. Névtelen szerint:

  Hello!
  Az igen, jól belecsaptál a lecsóba, hogy úgy mondjam… :D De nem vállalsz egy kicsit sokat? Rengeteg félét írsz már, nem félsz hogy összekeveredsz? :DDDD Nem mintha zavarna, mert eddig minden írásod szeretem, csak eszembe jutott, meg olvasnám már a többit is tovább szívesen. Tetszik nagyon amúgy, végre valaki Félixet is bemutatja nekünk más oldaláról is. :D Remélem valamikor megírod majd a folytatását!
  Egy TG rajongó.

 2. MJudit szerint:

  Drága Aby!

  Húúúúúúúúúh, ez remekül sikerült. Stigu örülhet, hisz nagyon jól megírtad neki a kért novellát, de hát amit írsz, az csak jó lehet.
  Nagyon szenvedélyes lett, nagyon tetszett.

  Puszi: Judit

 3. Stiga szerint:

  Szia Csaj!

  Hát, nekem ez már nem volt új, de így blogon is tök jó olvasni :) Én imádtam, és még mindig imádom… :)

  Mellesleg én is olvasnék már… elte… tudod te, mit :)

  Várom a következő bétázandó cuccokat :D

  Pusz, és köszönöm még 1x ezt a csodás novit :)

  Stig _@/”

  Ui.: a Jane-eset is nagyon várom… :))

 4. Zsuzsa szerint:

  SZIA!
  Imádok olvasni és szeretem a könyveimet-van is jó pár kötet.MOND! MELYIKET ÉGESSEM EL?????
  Végre egy bátor,igazi történet. Lehet,hogy Edwardék az állatvértől nem kívánják a szexet? HI,HI,:)Nagyon klassz,hogy felvállaltad ezt a fajta történetet(köszi Stigu).Nagyon jól megírtad, nekem nagyon tetszik.Várom az ehhez hasonlókat,nem csak a szűzies,majdnem megfogtam a….majdnem…..Hiszem Meyernél is a mély vízbe merülésből lett Renesmee, vagy nem? Én többről nem olvastam.
  Bocsi,most ez jött ki belőlem.:):):)
  KÖSZI:zsuzsa

 5. Atyus szerint:

  Szia Drága!

  Nekem sem volt új a novi. Jó már a bennfenteseknek. xD
  Gondoltam azért írok egy komit. (Amúgy is be vagyok fenyítve. Ugye, főnök? :))
  Szóval nagyon tetszett! :) Én is örülök, hogy közkinccsé tettétek! Süt belőle a szenvedély. Kivételesen még a függő vég is tetszik. :) Várom a folytatást!

  Puszi,
  Atyusod

 6. Katherine szerint:

  Szia Aby! :)

  hűűűűhaaaa…. :D ez aztán étvágy gerjesztő volt…. :D :D :D :D fülledt erotika :D az alapötlet nagyon tetszik, honnan jött? pont egy olyan kegyetlen és erős férfi, mint Felix is kezes báránnyá tud változni ha egy nő akarja.. :) ezek után nekem ne mondja azt senki, hogy a nők a gyengébbik nem :) folytatást várható belőle :)

  puszika

  • Aby szerint:

   Szia, Kath!

   Az ötletet Stigu adta. Neki íródott ez a kis novellácska. :) (Ő Esther.) :)
   A nők sok mindenre képesek, ha akarnak valamit. :) Folytatása nem tudom, hogy lesz-e, ez még a jövő zenéje. :)

   Nagyon szépen köszönöm a véleményt! :)

   Puszi:
   Aby

 7. Stiga szerint:

  Szia!

  Ide most csak bejelentkezem, mert az előző hozzászólásom mindent elmondott, többet nem tudok hozzátenni. :)

  Csak annyi, hogy nagyon jó lett a Bella-Jane (Jane-Bella) is :D

  P: Stigu _@/”

Szólj hozzá!