2010. július 07.

BC_fejlec_honlap

Ahogy meghallottam a bosszúszomjas nőstény első gondolatát, már tudtam: ránk talált.

Egyetlen elhatározás töltötte be az elmémet: bármi áron, de megvédem Őt. Ha kell, feláldozom magam, csak hogy Ő élhessen. Nem juthat a közelébe, hogy akár egy ujjal is érintse, nem hagyhatom.

Tisztának kell maradnia a fejemnek, a feladatra kell koncentrálnom: megóvni létezésem értelmét.

Itt áll előttem az ellenségem, a rém, aki el akarja pusztítani, darabokra törni a boldogságomat. Dühtől izzó, ölésre vágyó fekete szemek pásztáznak kettőnk között oda-vissza. Rést keresnek a védelmi vonalamon, apró hézagot, amin áttörhetnek. De esélyt sem adok rá nekik, hogy ilyet találjanak.

Készen állok rá, hogy megszűnjek létezni, ha ezáltal Ő tovább élhet.

A nap már magasan járt az égen, sugaraitól ragyogott a szörnyetegek bőre, köztük az enyém is. De az Ő reszkető lénye halott szívemben tündököl, és nem engedem, hogy bárki is elvegye ezt tőlem.

A felhangzó farkasüvöltéssel egy időben hallottam meg a reményt adó gondolatot…

 

  Következő fejezet »
{lang: 'hu'}
2 hozzászólás
 1. Stiga szerint:

  Szia!

  No, ide még senki sem írt? Akkor én leszek az első! :D

  Bár, igazából nem lesz egyszerű, mert ez is egy rövidke prológus. :)

  Kíváncsian várom, hogy mikor érünk el idáig a történetben, mert akkor már túl leszünk a hentergésen, és a sátras jeleneten is. :D

  P: Stig _@/”

  • Aby szerint:

   Szia, Csajszi!

   Valószínűleg ide még azért nem kaptam véleményt, mert nem szerepelt a listában, illetve a blogon is fent van ugyanebben a formában, ezért a legtöbben (köztük te is) ott szóltak hozzá. :)

   Remélem, minél előbb eljutunk idáig… Nagyon szeretném már írni a “valódi” hentergős és a sátras jelenetet. Sajnálom, hogy akadnak, akiknek nem felel meg az ütem, ahogy írom/írtam a történetet, de emiatt nem fogom elkapkodni, nem fogom összecsapni, mert nekem ez a kedvenc könyvem, és szerintem Edward szemszögéből nagyon érdekesen ki lehet dolgozni és bontani bizonyos szálakat. Egyre jobban érik bennem, hogy tovább folytassam… ;)

   Köszi a véleményt! :)

   Pussz:
   Aby < (@ˇvˇ@)>

Szólj hozzá!